11-mei-2020 - We kunnen weer tennissen, maar lees de instructies en hou je eraan.

14 mei 2020

Beste Tennissers:                          

Zoals eerder gemaild, even een zo kort mogelijke opsomming van de tennis regels, waaraan we als club moeten voldoen, om open te kunnen en te blijven.

We doen als bestuur en vrijwilligers ons best om zoveel mogelijk te regelen en als er complimenten en/of aanvulling zijn dan graag even mailen naar [email protected]

Opening tennis complex:  Maandag 11 mei. De banen zijn gereed

Jeugd: We hebben via de gemeente een ontheffing/vergunning aangevraagd en ontvangen. deze jeugdregels zijn conform  https://www.knltb.nl/nieuws/2020/04/nieuws/ 

Twee jeugdbanen zijn op de volgende tijden gereserveerd:  Maandag en donderdag 19:30 tot 21:00 uur

Hygiëneregels : We hebben het park volgens ons idee aan de KNLTB en RIVM regels aangepast. https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/05/06/vermijd-drukte-houd-15-meter-afstand Heel graag de procedures die op het complex staan aangegeven opvolgen. https://www.knltb.nl/nieuws/ Neem bij voorkeur ook eigen desinfectie mee. Dit is een forse kostenpost voor de club.

Baanreserveringen : Je mag alleen spelen doormiddel van een baanreservering op de app of de site. Installeer de app bij voorkeur op je telefoon, dan kan je op alle momenten en baan en moment vastleggen en voldoen we als vereniging aan de eisen van borging. https://www.ltczweeloo.nl/mijn/Reservations https:

https://www.knltb.nl/over-knltb/wat-doet-de-knltb/knltb-online/apps-van-de-knltb/

Toelichting/bijlage: zie bijlage van Arnold Kok

Aantal spelers:  Het advies vanuit de KNLTB  in deze fase tot 1 juni is dan ook om vrij spelen door volwassenen van 19 jaar en ouder met 2 spelers toe te staan, uitsluitend door vooraf een baan te reserveren.  Neem je eigen verantwoordelijkheid naar je mede spelers. https://corona.knltb.nl/knltb-corona-toolbox/verenigingen/protocol-verantwoord-sporten/

Kantine: De toiletten zijn geopend. Het terras en de bar in ieder geval tot 1 juni gesloten.  Bijgaand het kantine schema per 1 Juni.

Hulp : Vrijwilligers altijd welkom, meld je bij het bestuur

Clubbijeenkomsten:  Er zijn geen tosavonden of andere samenscholingen. Tot slot veel tennisplezier, want daar gaat het natuurlijk om bij onze club.

Als er weer een update is zullen we deze op de app/site  plaatsen als nieuws.

Groet, Bestuur LTC Zweeloo en de kantine commissie

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0591-371692 (Secretariaat) / 06-28882731 (Kantine)

Sportpark 't Alterbarg

Hoofdstraat 30
7851 AA Zweeloo