Competitie/Corona update

25 februari 2021

Beste leden,

Door de verlenging van de lock down en de onzekerheid over de situatie in april heeft de KNLTB helaas moeten besluiten de start van de Voorjaarscompetitie 2021 voorlopig uit te stellen tot begin mei. Als er in mei gestart kan worden dan kan er nog een volledige competitie gespeeld worden. Dat zou heel mooi zijn. We hebben er immers allemaal weer zin in.

De voorlopige herziene speeldata kunnen jullie vinden in de bijlage.

Echter, niets is zeker. Op 8 maart is er weer een persconferentie van het kabinet en wordt de situatie opnieuw bekeken. Mocht er begin mei niet begonnen worden met de wedstrijden dan worden er meerdere scenario's bekeken om toch op een andere manier de voorjaarscompetitie te kunnen spelen.

Vooralsnog gaan we uit van begin mei ( we houden de moed er in)!!

Lees meer op:

Ik houd jullie op de hoogte,

Groet, Greetje Manting

herziene-speeldata-voorjaarscompetitie-alle-2021[9149].pdf