Open Dag LTC Zweeloo vrijdag 29 maart

25 maart 2019

Kom lekker buitenspelen op OPEN DAG tennisclub Zweeloo!

LTC Zweeloo biedt op vrijdag 29 maart een open dag aan.
Voor iedereen, jong en oud, die er zin in heeft om eens uit te proberen hoe het voelt om te tennissen.
Vanaf 16.00 uur verzorgt onze tennisleraar Johan, van Tennisschool Koning, clinics, eerst voor de jeugd, aansluitend voor ouderen. Bestuursleden zijn aanwezig om informatie over onze vereniging te geven .
Om 20.00 uur begint het tennisseizoen met een toss-avond voor alle leden en geïnteresseerden.
Tennisvereniging LTC Zweeloo beschikt over drie gravelbanen met verlichting, een oefenkooi en een clubhuis met kantine en een overdekte loungehoek.
Bij de club kan tennis worden gespeeld op elk niveau. De vereniging organiseert jaarlijks voor de leden diverse wedstrijden en toss-ochtenden en -avonden.
Jullie zijn aanstaande vrijdag van harte welkom op de tennisbanen van LTC Zweeloo, Sportpark Alterbarg, Hoofdstraat 30, Zweeloo.
Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.ltczweeloo.nl