Tenniscomplex LTC Zweeloo tot 01 juni 2020 gesloten

24 maart 2020

Beste tennisvriendinnen en -vrienden,

Het Kabinet heeft op 23 juni 2020 besloten dat alle groepsactiviteiten tot zeker 1 juni geen doorgang mogen vinden. Dit heeft dus ook gevolgen voor onze vereniging; de tennisbaan blijft tot die datum helaas gesloten.
Het bestuur heeft daarom besloten, de inning van de jaarcontributie voorlopig op te schorten. Op een later moment, als er meer duidelijkheid is over gebruik van de tennisbaan, zullen we een besluit nemen over de hoogte van de contributie.
Wel willen we jullie vragen om nu alvast de vereniging te machtigen om de contributie automatisch te incasseren. Dit bespaart de vereniging geld, moeite en heel veel tijd. De machtiging kan je afgeven via onderstaande link.
https://mijn.knltb.club/?chooseNew=true of via de Clubsite www.ltczweeloo.nl en inlogt bij Mijn Club. (zie ook de bijlage)
Natuurlijk hopen wij met jullie dat deze crisissituatie niet langer zal duren en dat we de zomermaanden weer met elkaar kunnen sporten.

Houd afstand en blijf gezond!

Met vriendelijk groet,
Namens het bestuur LTC Zweeloo