tenniscomplex onderhoud 22-23 maart

04 maart 2019

Beste tennisleden,
Het buitenseizoen staat weer voor de deur. Op vrijdag 29 maart a.s. vindt de open dag van LTC Zweeloo plaats en kan er weer buiten getennist worden. Voor het zover is, moet er eerst nog het een en ander gebeuren en daar kunnen we je hulp goed bij gebruiken!

Wanneer gaan we wat doen?

Vrijdagavond 22 maart vanaf 18.30 uur: banen klaarmaken

Met een groep vrijwilligers gaan we op vrijdagavond de tennisbanen onder handen nemen om deze te voorzien van een nieuw laagje gravel. Graag kruiwagen en schop meenemen.

Zaterdag 23maart vanaf 9.00: terreinonderhoud
Op zaterdag gaan we het terras, meubilair, paden en tuin schoonmaken. Graag kruiwagen, sneeuwschuiver (voor blad wegscheppen), bladblazer, hark, bezem, schoffel, etc. voor deze werkzaamheden meenemen. Zoals jullie kunnen lezen, moet er dus nog het nodige gebeuren. Daar hebben we jullie hulp bij nodig. Aanmelden kan door middel van het reageren op deze mail. Geef daarbij aan wanneer je kunt komen helpen.

Namens de kantinecommissie melden we alvast dat op zaterdag 23 maart 9.00-12.00 uur (*** is gewijzigde datum) de kantine grondig zal worden schoongemaakt. Nadere info hierover volgt nog.

Graag tot ziens op deze dagen!

Vriendelijke groet,
De Buitencommissie,