Verslag ZOSS ochtend 7 juli

27 juli 2019

Te delen ervaring: ZOSS toernooi 7 juli 2019

Toen ik ’s ochtends de gordijnen aan de kant schoof, en die koperen ploert al boven aan de hemel zag staan wist ik ’t zeker: dit wordt een fantastische ochtend!

Ik had besloten deel te nemen aan het ZOSS toernooi in Zweeloo; geen flauw idee wat ik kon verwachten.

Op de tennisbaan wachtte mij al de eerste aangename verrassing; een vers kopje koffie met minstens net zo verse cake (dank Sia). Samen met de mensen vanuit Sleen, Schoonoord en Oosterhesselen startte daarna het ZOSS-ochtendje.

Hoe leuk is het om een keer tegen een tegenstander te spelen die je wel al eens hebt gezien in de hal, of op andere manier eens mee hebt kennis gemaakt. Helemaal als je ze gewoon keihard van de baan veegt! HEERLIJK.

De opkomst was zeker niet gering. Met een klein dertigtal mensen gingen we met en tegen elkaar spelen. Zo leer je elkaar een stukje beter kennen en zodat je de volgende keer beter kunt anticiperen op die vuile slice-backhand van de één of dat geniepige dropshotje van de ander.

Dit keer ging mij alles zeer goed af, en ik vond het dan ook een dompertje dat er geen ereschavot aan het einde van de ochtend klaar stond. Nee, het ging vooral om de gezelligheid. Nou vooruit…..ook goed.

In plaats daarvan was er voor iedereen een lekker snackje bij het welverdiende drankje, TOP geregeld allemaal. Ik ben er de volgende keer zeker weer bij.

 

Bas Been

 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0591-371692 (Secretariaat) / 06-28882731 (Kantine)

Sportpark 't Alterbarg

Hoofdstraat 30
7851 AA Zweeloo