Toss & Zoss verslagen

Zonnige ZOSS-toss Zondag 12 mei was het de beurt aan TV Sleen: de gezamenlijke toss met spelers van onze collega-tennisverenigingen uit Zweeloo, Oosterhesselen en Schoonoord. Op 28 april was de aftrap al geweest in Oosterhesselen. 17 man/vrouw sterk toog naar ons park voor een genoeglijke en sportieve middag; twee deelnemers meldden zich zelfs al enthousiast om 09.30 uur ... Maar in verband met competitiewedstrijden begon deze toss om 13.00 uur. Gelukkig kwamen ze toen toch weer terug. Ruim tweeëneenhalf uur waren alle vier de banen bezet voor stevige potten tennis. Leuk om met onbekenden te spelen: geen automatische piloot maar extra opletten. De zon kwam in de loop van de middag steeds prominenter in beeld. Zelfs een beetje té: 'Ik zie geen bal', hoorde je regelmatig van degenen die tegen de zon in mochten serveren. Maar na afloop was die zon zeer welkom, voor het even gezellig nakletsen op ons terras. De volgende ZOSS-Toss is op zondag 23 juni in Schoonoord, aanvang is dan wél 09.30 uur en het duurt tot 11.30 uur. Zondag 7 juli is de afsluiting in Zweeloo. Aanrader! (Oh ja, er komt ook een heus ZOSS-toernooi, in het weekend van 28, 29 en 30 juni. Zet het vast in je agenda!)