Algemene informatie

Per 14 oktober zijn er vernieuwde corona maatregelen ingevoerd. Alle competities zijn stopgezet, maar vrij spelen en trainen mag.

Door de uitspraak van Rutte tijdens de persconferentie gisterenavond is er onduidelijkheid onstaan over het toestaan van het dubbelspel op de tennisbaan.

Inmiddels heeft de KNLTB navraag gedaan en is de uitkomst, dat dubbelspel is toegestaan.t

De kantine en de kleedkamers zijn gesloten en verder zijn alle landelijke corona maatregelen in het algemeen van kracht.

Op bijgaande link staat een toelichting op de maatregelen van de KNLTB.

Toch veel tennisplezier in goede gezondheid.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tennisvereniging L.T.C. Zweeloo is opgericht op 29 april 1977.

Ons tennispark in Zweeloo is gelegen aan de Hoofdstraat 28 in het Sportpark 't Alterbarg, en beschikt over 3 verlichte gravelbanen en een oefenmuur.

Naast de tennisbanen hebben we een eigen clubhuis. Tijdens het seizoen is de kantine van het clubhuis elke avond behalve zaterdag bemand. Het clubhuis en het terras worden in 2018 vernieuwd, zodat het een gastvrije ontmoetingsplaats wordt, waar leden, voor en na hun partijtje tennis, graag samenkomen.

L.T.C. Zweeloo is een tennisvereniging met zo’n 105 leden, waarvan 11 jeugdleden. LTC Zweeloo is een bloeiende vereniging, welke beschikt over zeer actieve commissies voor zowel jeugd als senioren. Het volgen van tennislessen behoort tot de mogelijkheden, welke lessen worden verzorgd door een professionele tennisschool.  Gedurende de zomerperiode worden er leuke activiteiten en toernooien georganiseerd voor jong en oud. Maandag- en vrijdagavond is er vanaf  19.30 uur is het Toss- en Verenigingsavond. Voor de jeugd is er regelmatig een Toss-ochtend op zondagen van 10 tot 11 uur.

Als je na het lezen van het bovenstaande en alle overige informatie op deze web-site nieuwsgierig bent geworden, nodigen wij je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op ons mooie en gezellige tennispark.