Algemene informatie

 
Tennisvereniging L.T.C. Zweeloo is opgericht op 29 april 1977.

Ons tennispark in Zweeloo is gelegen aan de Hoofdstraat 28 in het Sportpark 't Alterbarg, en beschikt over 3 verlichte gravelbanen en een oefenmuur. 

Naast de tennisbanen hebben we een eigen clubhuis. Het clubhuis en het terras zijn in 2018 vernieuwd, zodat het een gastvrije ontmoetingsplaats is geworden, waar leden, voor en na hun partijtje tennis, graag samenkomen. 
 
L.T.C. Zweeloo is een tennisvereniging met zo’n 70 leden, waarvan 2 jeugdleden. LTC Zweeloo is een leuke vereniging, die beschikt over zeer actieve commissies. Gedurende de zomerperiode worden er leuke activiteiten en toernooien georganiseerd voor jong en oud. Maandagavond is er vanaf  19.30 uur is het Toss- en Verenigingsavond. Het volgen van tennislessen behoort tot de mogelijkheden. 

Als je na het lezen van het bovenstaande en alle overige informatie op deze website nieuwsgierig bent geworden, nodigen wij je van harte uit om eens een kijkje te komen nemen op ons mooie en gezellige tennispark. Je kan ook contactopnemen met onze voorzitter via [email protected]