Tennisles

Beste lid,

Zoals je wellicht weet zijn we voor het komende seizoen op zoek naar een nieuwe tennisschool. Omdat ook onze buren Sleen en Oosterhesselen zonder tennistrainer zitten hebben we besloten hierin gezamenlijk op te trekken. Dit, omdat we zo veel aantrekkelijker zijn voor een tennisschool dan dat we het ieder op eigen houtje proberen te regelen. Verder past dit ook uitstekend in de reeds aanwezige onderlinge samenwerking tussen genoemde tennisverenigingen op onder andere het gebied van tennislessen.

We hebben onlangs leuke gesprekken gevoerd met een mogelijke nieuwe tennisschool, te weten: Future Tennis & Padel. Zij hebben hun thuisbasis in Zuidlaren, maar verzorgen met een enthousiast team door heel Groningen en Drenthe tennislessen. Bij ons in de buurt doen ze dat bijvoorbeeld al voor Borger en Odoorn.

Binnenkort zitten we als verenigingen weer om tafel met hen en willen we proberen om tot nadere afspraken te komen rondom de tennislessen. Nu zou het ons erg helpen als we een indicatie hebben van de animo voor tennislessen. Hiervoor hebben we jouw hulp nodig. Zou je de volgende vragen willen beantwoorden en aan ons retour willen zenden ([email protected])? We ontvangen graag uiterlijk maandag 28 februari een reactie van je.

De vragen:

1. Ben je voornemens om tennislessen te nemen in seizoen 2022?
a. Ja
b. Misschien
c. Nee

Indien c. geantwoord, dan is de vragenlijst hierbij gereed.

2. In welke categorie val je:
a. Junior (tot 18 jaar)
b. Senior (18 - 67 jaar)
c. Senior + (ouder dan 67 jaar)

3. Op welke dag zou je het liefst tennisles aangeboden willen krijgen:
a. Woensdag
b. Donderdag

4. In welk tijdvak zou je het liefst tennisles willen hebben:
a. Middag (tot 18.00)
b. Avond (18.00 - 22.00)

5. Wat is je voorkeur voor de groepsgroottte (les tarief trainer € 61,50 per uur) :
a. Individueel
b. 2 personen
c. 4 personen
d. 8 personen
e. 12 personen

Langs deze weg alvast hartelijk dank voor je reactie! Mede op basis van deze input kunnen we als besturen beter beslagen ten ijs komen in de verdere gesprekken met de tennisschool en kunnen we hopelijk de inzet van hen vast gaan leggen voor komend seizoen!

Met vriendelijke groet,

Besturen van TV Sleen, Oosterhesselen en Zweeloo.

KVK-nummer