Terug naar overzicht

Koningsspelen 2024

LTC Zweeloo (Baan 1)
26-4-2024 09:00 - 26-4-2024 14:00
Patrick Bobbe, Sia de Grijs

Vrijdag 26 april gaan de scholen in Aalden/Zweeloo gezamenlijk de koningsspelen vieren op Sportpark ‘t Alterbarg. Dit jaar zullen de  buurtsportcoach en Sia, met hopelijk  minimaal 3 leden van LTC ondersteuning aanbieden. Na jarenlang een slagbaltoernooi georganiseerd te hebben willen het de koningsspelen dit jaar iets anders insteken.

Hoe dan?
Nou, we willen de kinderen deze dag graag kennis laten maken met onze vereniging. Veel kinderen sporten al bij andere verenigingen, alleen we zien toch dat er altijd kinderen zijn die nog niet sporten en die willen we graag eens kennis laten maken met onze vereniging. 

Hoe ziet dat eruit?
We willen op vrijdag 26 april vanaf 09:00 uur clinics aanbieden van 20 minuten per ronde voor 10 tot 15 kinderen per groep. De dag zal afgelopen zijn om 14:00 uur.   Het zou geweldig zijn voor de kinderen als er verschillende verenigingen zijn, zo hebben ze een divers programma en is er voor iedereen wat leuks. 

Samengevat zou het geweldig zijn als er 3 aanmeldingen binnenkomen voor dit event. We delen je dan in voor ca 3 uur ondersteuning. Meldje aan (Samen met een bekende is ook een optie).
We kunnen dan mogelijk Padel ook even toelichten!

Groet, Sia en Patrick 

  Terug naar overzicht